Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu150g450kcal6.1g6g45g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)188g113kcal1.9g8.4g7.5g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g225g540kcal40.5g0g40.5g0g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g326g1074kcal39.1g213.2g7.2g19.5g
Valkoviini kuiva 90g62kcal0.3g0.5g0g0g
Kalaliemikuutio 8.3g25kcal0.8g2.8g1.2g0.1g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g139g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2309g4973kcal182g477g244g44.4g
Valittu annoskoko1154g2487kcal91g238.5g122g22.2g
Annoskoko puolitettuna577g1243kcal45.5g119.3g61g11.1g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979