Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 468g354kcal8.7g72.1g0.9g4.7g
Voi 70g509kcal0.8g0.3g57g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g28g98kcal1g22.7g0.3g0.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 234g263kcal49.4g0g7g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kaali, valkokaali187g40kcal2.2g6.4g0.4g3.9g
Sieni tatti, hapero 47g13kcal0.9g1.4g0.2g0.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)23g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g3022kcal133g212.8g178g23g
Valittu annoskoko1155g1511kcal66.5g106.4g89g11.5g
Annoskoko puolitettuna578g756kcal33.3g53.2g44.5g5.8g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282