Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g280g1438kcal83.9g42g114.7g26g
Vesi, vesijohtovesi 560g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.5g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g70g124kcal0.1g6.9g0.1g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g91g318kcal12.7g50.9g6.3g10g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala148g472kcal22.1g87.1g3.8g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g4731kcal237.8g379.4g250g101.6g
Valittu annoskoko1155g2366kcal118.9g189.7g125g50.8g
Annoskoko puolitettuna578g1183kcal59.5g94.9g62.5g25.4g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722