Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 298g566kcal80.8g0g26.8g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 202g25kcal2.3g2g0.4g2g
Kurkku, tuore175g18kcal1.1g3g0.2g1.2g
Tomaatti, tuore421g85kcal2.5g16g1.3g5.9g
Sinappi 28g37kcal1.2g4g1.7g0.5g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix32g16kcal0.5g3.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g1493kcal176.8g56.4g61.2g19.2g
Valittu annoskoko1155g746kcal88.4g28.2g30.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna578g373kcal44.2g14.1g15.3g4.8g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763