Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 88g635kcal1g0.3g71.1g0g
Sokeri 99g402kcal0g99g0g0g
Munan keltuainen20g58kcal3.2g0g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 133g455kcal13.5g92.9g1.6g4.6g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g58g216kcal8.2g32.7g0.6g5.8g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g467g159kcal0.9g33.1g1.4g8.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.8g21kcal0.2g4.6g0.2g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g117g93kcal3g4.7g7g0g
Smetana88g341kcal1.8g1.9g36.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g5008kcal79.4g556.2g260g37.6g
Valittu annoskoko1155g2504kcal39.7g278.1g130g18.8g
Annoskoko puolitettuna578g1252kcal19.9g139.1g65g9.4g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946