Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa752g128kcal3g18.8g4.5g5.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%251g626kcal37.6g7.8g50.1g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g28g81kcal2.5g4.7g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g1737kcal89.4g74.6g121.4g14.8g
Valittu annoskoko1155g869kcal44.7g37.3g60.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna578g434kcal22.4g18.7g30.4g3.7g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175