Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 542g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 46g139kcal4g25.4g0.9g6.4g
Kaurahiutale 33g125kcal4.8g19g2.4g3.3g
Auringonkukansiemen 125g743kcal28.8g15.8g61.9g7.5g
Siirappi 25g75kcal0g18.5g0g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 18g124kcal0.1g0g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 352g1209kcal35.9g246.5g4.2g12.3g
Kuivahiiva, annos 11g9g33kcal4.1g3.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2312g4896kcal155.4g657.8g168g59g
Valittu annoskoko1156g2448kcal77.7g328.9g84g29.5g
Annoskoko puolitettuna578g1224kcal38.9g164.5g42g14.8g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453