Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 225g76kcal1.6g12.4g0.2g3.1g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g32g106kcal0g25.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2313g363kcal3.2g76.4g0.4g7g
Valittu annoskoko1157g181kcal1.6g38.2g0.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna578g91kcal0.8g19.1g0.1g1.8g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081