Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3119g1871kcal46.8g405.4g3.1g28.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4158g6902kcal790g0g415.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2079g6863kcal41.6g62.4g727.7g0g
Sipuli (kuorittu)520g140kcal6.8g24.9g1g8.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 52g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl52g468kcal0g0g52g0g
Mustapippuri 21g58kcal2.3g8g0.7g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32606kcal1775g1001.4g2400.6g84.8g
Valittu annoskoko10000g16303kcal887.5g500.7g1200.3g42.4g
Annoskoko puolitettuna5000g8152kcal443.8g250.4g600.2g21.2g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793