Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g602g1023kcal114.3g0g60.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)30g93kcal5.1g16.2g0.9g3.9g
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g76kcal0.1g0.1g8.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)38g11kcal0.3g2.2g0g0g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light15g27kcal1.3g0.6g2.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 7.5g23kcal0.7g1g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2316g2506kcal243.6g40.2g147.2g8g
Valittu annoskoko1158g1253kcal121.8g20.1g73.6g4g
Annoskoko puolitettuna579g627kcal60.9g10.1g36.8g2g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014