Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl234g180kcal39.7g0g2.3g0g
Kampasimpukka, annos 30g234g203kcal39g5.4g1.6g0g
Katkarapu 88g60kcal12.7g0g1g0g
Paprika vihreä 99g21kcal0.9g2.5g0.3g1.9g
Paprika, punainen99g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.6g20kcal0.8g0.8g1.5g0.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)216g87kcal2.4g15.6g1.1g3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 117g121kcal4g21g1.2g3.4g
Sitruunamehu, laimentamaton5.8g1.2kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2317g1667kcal202.2g103.6g42.8g22.6g
Valittu annoskoko1159g834kcal101.1g51.8g21.4g11.3g
Annoskoko puolitettuna579g417kcal50.6g25.9g10.7g5.7g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188