Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6046g1814kcal60.5g241.8g18.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1209g121kcal18.1g18.1g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija756g2343kcal83.1g0g211.6g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.6g0.1g1.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1512g1285kcal15.1g52.9g105.8g0g
Tonnikala öljyssä 453g861kcal123g0g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12880kcal600.8g630.8g752.8g3.2g
Valittu annoskoko10000g6440kcal300.4g315.4g376.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3220kcal150.2g157.7g188.2g0.8g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995