Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g87g21kcal1g3g0.2g1.8g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5g1kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g177kcal2.8g8.4g14g4g
Valittu annoskoko116g88kcal1.4g4.2g7g2g
Annoskoko puolitettuna58g44kcal0.7g2.1g3.5g1g
Arvot/100g100g76kcal1.2g3.6g6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318