Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g25g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g79kcal2.4g16.2g0.3g0.8g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%12g27kcal0.4g0.6g2.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 10g4.6kcal0.3g0.5g0.2g0g
Sokeri 2g8.2kcal0g2g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3g22kcal0g0g2.4g0g
Mansikkahillo 25g57kcal0.1g13.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g454kcal9.4g72.4g12.8g2g
Valittu annoskoko116g227kcal4.7g36.2g6.4g1g
Annoskoko puolitettuna58g114kcal2.4g18.1g3.2g0.5g
Arvot/100g100g196kcal4.1g31.2g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262