Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g25g88kcal6.5g0.6g6.7g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g6.1g26kcal1.2g2.3g1.3g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 50g12kcal0.9g1.1g0.1g1.1g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät35g35kcal5.8g0.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g322kcal28.8g8.8g18g2.2g
Valittu annoskoko116g161kcal14.4g4.4g9g1.1g
Annoskoko puolitettuna58g81kcal7.2g2.2g4.5g0.6g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779