Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.7g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste17g124kcal0g0g13.7g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g5g17kcal0.7g3.4g0.1g0.3g
Tattarijauho, Myllynparas33g114kcal4.3g22.6g0.6g1.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Rice Dream, riisimaito8.4g3.9kcal0g0.8g0.1g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g19g6.4kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g713kcal13.8g91.8g32g5.4g
Valittu annoskoko116g356kcal6.9g45.9g16g2.7g
Annoskoko puolitettuna58g178kcal3.5g23g8g1.4g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.6g13.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915