Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g13g8.8kcal1.5g0.5g0.1g0g
Rypsiöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g67g225kcal9.2g42.9g1.5g4g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g6.7g24kcal1.7g0.2g1.8g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g3.4g7.1kcal0.7g0.2g0.4g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g3.4g2.9kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g686kcal27.4g88.6g24.6g8g
Valittu annoskoko116g343kcal13.7g44.3g12.3g4g
Annoskoko puolitettuna58g172kcal6.9g22.2g6.2g2g
Arvot/100g100g295kcal11.8g38.1g10.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149