Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta32g116kcal4.2g22.6g0.7g1.1g
Kookoshiutale 2.9g19kcal0.2g0.2g1.9g0.5g
Hasselpähkinä 5.4g35kcal0.8g0.2g3.3g0.9g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)16g75kcal0.7g9.7g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g823kcal16.6g119.6g29.6g5g
Valittu annoskoko116g412kcal8.3g59.8g14.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna58g206kcal4.2g29.9g7.4g1.3g
Arvot/100g100g354kcal7.1g51.5g12.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316