Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 8.3g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g2.5g2.7kcal0g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)33g27kcal5.5g0g0.3g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl21g25kcal0.7g0.7g2.1g0g
Tomaatti 11g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g140kcal14g7.2g5g2g
Valittu annoskoko116g70kcal7g3.6g2.5g1g
Annoskoko puolitettuna58g35kcal3.5g1.8g1.3g0.5g
Arvot/100g100g60kcal6g3.1g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239