Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy38g200kcal3g12.1g15.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7.9g57kcal0.1g0.1g6.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g16g94kcal3.3g1g8.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g858kcal26.6g26.8g72.4g0g
Valittu annoskoko116g429kcal13.3g13.4g36.2g0g
Annoskoko puolitettuna58g215kcal6.7g6.7g18.1g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478