Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 3.8g11kcal0.6g1g0.2g1.5g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki19g11kcal1.6g0.9g0g0g
Tonnikala vedessä 28g29kcal6.3g0g0.4g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g9g10kcal1.7g0.2g0.3g0g
Oliivi9g10kcal0.1g0.4g1g0.4g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.9g9kcal0.5g0.6g0.5g0.5g
Soijakastike 3.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g264kcal26.6g8.8g12.8g6.2g
Valittu annoskoko116g132kcal13.3g4.4g6.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna58g66kcal6.7g2.2g3.2g1.6g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449