Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g88g21kcal1.1g3g0.2g1.8g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5g3.5kcal0.2g0.4g0.2g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5g1kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g177kcal3g8.4g14.2g4.2g
Valittu annoskoko116g88kcal1.5g4.2g7.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna58g44kcal0.8g2.1g3.6g1.1g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318