Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.8g56kcal0.1g0g6.3g0g
Sokeri8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.8g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton6.2g20kcal1.4g0.7g1.3g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g26g135kcal1.2g13.7g8.3g2.8g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g21g116kcal1.3g11.8g7g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton21g33kcal1.7g0.8g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g895kcal15.8g89.4g52.4g6.4g
Valittu annoskoko116g448kcal7.9g44.7g26.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna58g224kcal4g22.4g13.1g1.6g
Arvot/100g100g385kcal6.8g38.5g22.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302