Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 13g49kcal0.3g0.3g5.3g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g3.1g1.9kcal0.4g0.1g1.9g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Kirjolohi meri, filee 63g104kcal10.5g0g6.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g45kcal0.3g0.4g4.8g0g
Kananmuna omega11g14kcal1.4g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Soijajauho rasvainen 1.6g7.3kcal0.5g0.4g0.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g448kcal27g3.4g40.4g0.8g
Valittu annoskoko116g224kcal13.5g1.7g20.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna58g112kcal6.8g0.9g10.1g0.2g
Arvot/100g100g193kcal11.6g1.5g17.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653