Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 38g13kcal0.1g2.7g0g0.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 14g75kcal0g0g8.5g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Maapähkinä 6.6g37kcal1.7g0.9g2.8g1g
Korppujauho 19g69kcal2g14.1g0.2g1g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g1.9g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 4.7g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g584kcal12g71g26.4g6g
Valittu annoskoko116g292kcal6g35.5g13.2g3g
Annoskoko puolitettuna58g146kcal3g17.8g6.6g1.5g
Arvot/100g100g251kcal5.2g30.5g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739