Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 12g41kcal1.3g7.5g0.3g1.2g
Mustikka metsä- 23g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g153kcal2.8g30.6g0.8g3.8g
Valittu annoskoko116g76kcal1.4g15.3g0.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna58g38kcal0.7g7.7g0.2g1g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.1g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729