Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 23g6.9kcal0.1g1.2g0g0.4g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g23g12kcal0.4g0.5g0.9g0.5g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 16g21kcal1.3g2.7g0.3g0.8g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 7.8g25kcal1.9g3.6g0.1g0.7g
Herne 6.2g4.3kcal0.3g0.6g0g0.2g
Kukkakaali 16g3.8kcal0.3g0.3g0g0.4g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g180kcal8.6g20.2g5.4g6.2g
Valittu annoskoko116g90kcal4.3g10.1g2.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna58g45kcal2.2g5.1g1.4g1.6g
Arvot/100g100g77kcal3.7g8.7g2.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982