Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g79g47kcal7.9g3.4g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g19g58kcal3.2g10.2g0.5g2.5g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g260kcal26.2g28.6g4.6g5g
Valittu annoskoko116g130kcal13.1g14.3g2.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna58g65kcal6.6g7.2g1.2g1.3g
Arvot/100g100g112kcal11.3g12.3g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292