Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha37g61kcal6.9g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g52g37kcal0.8g8.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g201kcal15.8g17.6g7.6g0.2g
Valittu annoskoko116g101kcal7.9g8.8g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna58g50kcal4g4.4g1.9g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673