Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g38g9kcal0.7g1.1g0.2g0.7g
Sipulikuutiot rainbow38g3.7kcal0.6g0.6g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)3.8g24kcal0g0g2.6g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki38g56kcal0.4g2.2g4.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g185kcal3.4g7.8g15.4g2g
Valittu annoskoko116g93kcal1.7g3.9g7.7g1g
Annoskoko puolitettuna58g46kcal0.9g2g3.9g0.5g
Arvot/100g100g80kcal1.5g3.4g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888