Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala19g45kcal2.1g8.2g0.4g2.2g
Tonnikala vedessä 43g45kcal9.7g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Polar 5% juusto19g32kcal5.8g0g0.9g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g7.5g8.2kcal1.3g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g272kcal38.2g18.8g4.4g5.2g
Valittu annoskoko116g136kcal19.1g9.4g2.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna58g68kcal9.6g4.7g1.1g1.3g
Arvot/100g100g117kcal16.5g8.1g1.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391