Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino13g43kcal2.9g6.6g0.5g0.8g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 25g35kcal4.7g0g1.8g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g13g8.8kcal0.4g1.5g0.1g0.4g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 44g17kcal1.7g2.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g240kcal22g21.6g6.8g2.8g
Valittu annoskoko116g120kcal11g10.8g3.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna58g60kcal5.5g5.4g1.7g0.7g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.3g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381