Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g13g46kcal1.7g9.2g0.2g0.7g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g10g26kcal0.1g0.3g2.7g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)5.3g6.5kcal0.4g0.8g0.2g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g157kcal4.4g20.6g6.2g8.8g
Valittu annoskoko116g79kcal2.2g10.3g3.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna58g39kcal1.1g5.2g1.6g2.2g
Arvot/100g100g68kcal1.9g8.9g2.7g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251610