Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.6g8kcal0.2g1.5g0g0.4g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnälese 1.3g3kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki27g15kcal2.3g1.4g0.1g0g
Emmental juustoraaste valio16g64kcal4.8g0g4.9g0g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 11g19kcal3.1g0g0.7g0g
Broilerifilee, uunissa 7.1g10kcal2.2g0g0.1g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)22g15kcal0.9g2.6g0.2g0g
Banaani, kuorittu 7.8g6.8kcal0.1g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g323kcal30.8g15.2g14.6g2.4g
Valittu annoskoko116g162kcal15.4g7.6g7.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna58g81kcal7.7g3.8g3.7g0.6g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687