Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g66kcal0.1g0g7.4g0g
Tattarijauho, Myllynparas4.7g16kcal0.6g3.2g0.1g0.3g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 4.4g15kcal0.2g3.3g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 29g10kcal1.3g0.6g0.1g0.7g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g11g18kcal1.9g0.1g1g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio15g20kcal0.4g0.9g1.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 18g12kcal0.6g0.9g0.6g0g
Kaurajauho 4g15kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 8.8g6.2kcal0.3g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g392kcal15g23.6g26g3g
Valittu annoskoko116g196kcal7.5g11.8g13g1.5g
Annoskoko puolitettuna58g98kcal3.8g5.9g6.5g0.8g
Arvot/100g100g169kcal6.4g10.1g11.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712