Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g9g40kcal0.3g0.2g4.2g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g73g26kcal1.8g2.6g0.4g1.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g9g5.3kcal0.4g0.4g0.2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g11g35kcal2.5g0g2.5g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g13g9kcal1.6g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g236kcal13.4g7.2g15.4g3.6g
Valittu annoskoko116g118kcal6.7g3.6g7.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna58g59kcal3.4g1.8g3.9g0.9g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945