Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Basilika, tuore 3.1g0.8kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g51g66kcal6.6g0.2g4.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.5g11kcal0.3g1.9g0.1g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.6g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %8.8g16kcal1.9g0.1g0.9g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g6.6g17kcal2g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g317kcal22.6g7.6g21.4g2g
Valittu annoskoko117g159kcal11.3g3.8g10.7g1g
Annoskoko puolitettuna58g79kcal5.7g1.9g5.4g0.5g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.3g9.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202