Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 84g140kcal14.1g0g9.3g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)7.3g20kcal2.2g0g1.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Mantelirouhe, 1 rkl2.8g16kcal0.6g0.1g1.4g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)11g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g402kcal34.4g2.2g28.2g0.8g
Valittu annoskoko117g201kcal17.2g1.1g14.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna58g100kcal8.6g0.6g7.1g0.2g
Arvot/100g100g172kcal14.8g0.9g12.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765