Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g28g23kcal0.7g1.1g1.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g7.9g23kcal0.6g3.7g0.6g0.9g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)8.4g12kcal0.9g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow14g11kcal0.6g1.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g331kcal27.2g13.8g17.8g2.6g
Valittu annoskoko117g166kcal13.6g6.9g8.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna58g83kcal6.8g3.5g4.5g0.7g
Arvot/100g100g142kcal11.7g5.9g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557