Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g21g3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Oliivi kivetön musta rainbow3.4g6.1kcal0g0.2g0.6g0g
Arla Apetina Feta 3%14g16kcal2.5g0.3g0.4g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton32g46kcal3.9g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna (vanha, kuorittu)26g22kcal0.5g4.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g204kcal14.8g11.8g10g1.6g
Valittu annoskoko117g102kcal7.4g5.9g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna58g51kcal3.7g3g2.5g0.4g
Arvot/100g100g88kcal6.4g5.1g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248