Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 53g24kcal0.3g4.4g0.1g1g
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kaurahiutale 6g22kcal0.9g3.4g0.4g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g314kcal4g46.4g10.2g4.8g
Valittu annoskoko117g157kcal2g23.2g5.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna58g79kcal1g11.6g2.6g1.2g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191