Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g28g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g21g27kcal0.7g0.4g2.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras8.4g30kcal1.1g5.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g244kcal16g18.8g11.4g1.8g
Valittu annoskoko117g122kcal8g9.4g5.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna58g61kcal4g4.7g2.9g0.5g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8.1g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54265