Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.5g0g0.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.1g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g8.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Seiti x-tra33g27kcal5.7g0.3g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g8.3g28kcal0.2g0.3g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g195kcal13.4g13g9.6g0.8g
Valittu annoskoko117g98kcal6.7g6.5g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna58g49kcal3.4g3.3g2.4g0.2g
Arvot/100g100g84kcal5.7g5.6g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842