Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g78g21kcal0.7g3.9g0g1.3g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.8g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g2.4g5.9kcal0g2.4g0g0g
Voi 7.4g54kcal0.1g0g6.1g0g
Kananmuna, annos 65g5.1g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Valkopippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g236kcal3.6g14g18.8g2.6g
Valittu annoskoko117g118kcal1.8g7g9.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna58g59kcal0.9g3.5g4.7g0.7g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271011