Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g50g87kcal8.8g0g5.8g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g16g11kcal0.4g2.6g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g5g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)44g24kcal0.4g1.8g1.8g0.3g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g251kcal19.6g9.6g15.4g1g
Valittu annoskoko117g125kcal9.8g4.8g7.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna59g63kcal4.9g2.4g3.9g0.3g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670