Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 36g44kcal7.6g0g1.4g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g70g25kcal1.3g4.5g0.1g2.2g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Osterikastike, Blue Dragon2.3g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g199kcal18.6g11.2g8.6g4.4g
Valittu annoskoko117g99kcal9.3g5.6g4.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna58g50kcal4.7g2.8g2.2g1.1g
Arvot/100g100g85kcal8g4.8g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359