Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g873g210kcal10.5g29.7g1.7g18.3g
Oliiviöljy 67g596kcal0g0g67.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original50g35kcal2g4g1.5g1.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)50g10kcal0g3.2g0g0g
Valkosipuli 30g32kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g1765kcal29.8g83.6g141.6g40.8g
Valittu annoskoko1160g882kcal14.9g41.8g70.8g20.4g
Annoskoko puolitettuna580g441kcal7.5g20.9g35.4g10.2g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318