Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g25g115kcal0.1g0.1g12.7g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g100g389kcal0.2g96.7g0g0g
Raparperi 478g161kcal3.3g26.3g0.5g6.7g
Culinesse (Flora), annos 10g125g573kcal0.6g0.6g63.5g0g
Sokeri 148g602kcal0g148.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu110g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g556kcal16.5g113.4g1.9g5.7g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g4.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.7kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g5139kcal66.8g787.8g177.4g26.2g
Valittu annoskoko1160g2570kcal33.4g393.9g88.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna580g1285kcal16.7g197g44.4g6.6g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570