Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 298g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g248g712kcal8.2g168.7g0.5g21.1g
Sokeri 298g1208kcal0g297.4g0g0g
Voi 199g1440kcal2.4g0.8g161.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)109g138kcal12g0.3g9.8g0g
Leivinjauhe 5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g7044kcal45.8g946g343.2g42.2g
Valittu annoskoko1160g3522kcal22.9g473g171.6g21.1g
Annoskoko puolitettuna580g1761kcal11.5g236.5g85.8g10.6g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161