Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g340g1741kcal30.3g99.3g136g20.1g
Voi, 1 tl, 5 g240g1752kcal2.4g2.4g192g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton30g96kcal6.9g3.2g6.2g0g
Kananmuna kuoreton 240g342kcal30g0.7g24.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl300g1020kcal6g9g105g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g9982kcal151.2g249g927.6g40.2g
Valittu annoskoko1160g4991kcal75.6g124.5g463.8g20.1g
Annoskoko puolitettuna580g2496kcal37.8g62.3g231.9g10.1g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347